!!!KOPÍRUJ SO ZDROJOM!!!


Aby sa Ti dizajn zobrazoval správne, musíš mať rozlíšenie obrazovky 1366 x 768 a pehľadávač Mozilla

♥+☮=:)

Zoznam blogov o RBD nájdeš TU




Anahi Slovak fans on FACEBOOK


Klikni na ikonku a pridaj sa

Projekt Anahi v slovenskch rádiách (klik na ikonku)




Danna Garcia

30. july 2009 at 20:05 | Gaviota |  Danna Garcia
http://images.askmen.com/galleries/other/Latin%20Babes%202007/latin-babes-danna-garcia/pictures/latin-babes-danna-garcia-picture-1.jpg

Danna García, celým svojim menom Danna Maria García Osuna, sa narodila 4. februára 1978 v Medellíne, Antioquia v štáte Kolumbia.
Je dcérou slávnej kolumbijskej speváčky Claudie Garcíe Osuny a Jaimeho Garcíu. Má dvoch súrodencov - brata Jaimeho, a sestru Claudiu Andreu, s ktorou učínkovala v reklamách už ako štvorročná a tak sa vlastne dostala neskôr k herectvu.

Už keď mala sedem, zahrala si v seriáloch Noti tuti cuanti, Tantas Cosas, Seres queridos a hrala aj v komediálnom seriáli Imaginate. Neskôr sa objavila ešte 25 krát v televíznych programoch a v telenovelách Al final del Arcoiris, Azúcar, Zarabanda, La otra raya del tigre a Victoria.
Jej mama bola v 70. rokoch obľúbenou speváčkou v Kolumbii, avšak keď sa vydala a mala deti, jej sláva ustúpila. Televízni producenti si však všimli jej dvoch dcér a z toho dôvodu Danna a jej sestra stáli pred kamerami už od útleho veku. So sestrou chodili aj na hodiny herectva, ich matka chcela aby neboli nesmelé. Danna natáčala aj cez víkendy a tak to šlo až dovtedy keď mala dvanásť. Ako sama povedala, úspech ju zbavil detstva. Nemala normálne detstvo; robila to čo jej postava, ale napriek tomu mala pekné dospievanie.
Jej prvou väčšou hereckou úlohou bola historická telenovela La Otra Raya del Tigre, kde si zahrala po boku Guya Eckera. Danna sa v jednom z rozhovorov priznala, že práve v tejto telenovele dostala svoj prvý bozk a vraj bol hrozný. Ale to ju rozhodne neodradilo a v roku 1994 si zahrala postavu Marcely Vallejo Cortez vo veľmi úspešnej novele Cafe con Aroma de Mujer, ktorej remakeom je Cuando seas Mía. Hneď potom si zahrala role v El Día es hoy a Victoria. V roku 1996 prijala ponuku hrať v mexickej telenovele Al norte del corazón, kde mala možnosť hrať spolu s Anette Michel a ako prvá kolumbijka tým spolupracovala s mexickou spoločnosťou TvAzteca. Po návrate do Kolumbie hrala hlavnú postavu v telenovele Perro amor, ktorá bola neskôr nominovaná na rôzne ocenenia a dnes je jednou z najsledovanejších telenoviel, ktoré kanál RCN vysielal. Po nej sa zas vrátila do Mexika, kde si zahrala v telenovele Háblame de Amor. Po skončení natáčania sa vrátila späť ku štúdiu herectva v New Yorku na Lee Strasberg Theatre Institute.
Okrem herectva skúsila aj spevácku kariéru. V roku 1994 spievala spolu so svojou sestrou Claudiou, Carolinou Ángel a spevákom Zulu v skupine Cafe Moreno. Ich album Momposina sa úspechu dočkal v Kolumbii. Avšak po platinovom a zlatom ocenení sa skupina rozpadla. Práve to bol moment v Danninom živote, ktorý ju usmernil na cestu herectva. Danna však naspievala aj niekoľko piesní k jej trom telenovelám Perro amor, Háblame de amor a Te voy a enseňar a querer.
Vroku 2000, dostala ponuku od venezuelskej spoločnosti Venevision hrať hlavnú rolu Soledad Santander v známej Pomste - La Revancha. Telenovela sa natáčala v Miami na Floride, ktoré sa Danne tak zapáčilo, že sa tam presťahovala. V roku 2002 si zahrala v jednej časti seriálu Tv Aztecy Lo que callamos las mujeres, ktorého predlohami sú udalosti zo skutočného života.
Úloha, ktorá ju najviac preslávila, bola postava Normy Elizondo vo svetovo úspešnej telenovele Telemunda Pasion de Gavilanes (2003), u nás známej ako Skrytá vášeň. Po nej nasledovala v roku 2004 novela pre tú istú spoločnosť Te voy enseňar a querer, kde si znova zahrala hlavnú úlohu, tentokrát postavu veterinárky.
Okrem týchto dvoch telenoviel, učínkovala v roku 2006 aj v telenovele Corazón Partido kde si zahrala znova hlavnú úlohu - postavu fotografky. Ďalšou postavou, ktorú Danna stvárnila bola úloha v seriáli Decisiones - Mecanismo de Ilusíon.
Jej posledným projektom v spolupráci s Telemundom bola historická telenovela La Traición, kde opäť hrala po boku svojho hereckého kolegu z Pasion de Gavilanes - Maria Cimarra. Po dokončení La Traición svoj kontrakt s Telemundom zrejme prerušila a prešla do mexickej spoločnosti Televisa. Teraz hrá v remaku telenovely Sos mi vida, nazvanej Un Gancho al corazón, úplne iný typ postavy - boxerku. V októbri 2008 nachvíľu prerušila natáčanie tejto telenovely, aby si zahrala v jednej z častí seriálu Tiempo Final stanice FOX, kde účinkovala aj po boku herca Davida Carradine. Na rok 2009 má naplánovaný ďalší remake, v ktorom bude hrať - Lola Calamidades, pre ktorú už stihla natočiť aj trailer. Rok 2008 je pre ňu vcelku prelomový, čo sa týka herectva a hereckých príležitostí...

Danna sa v roku 2001 presťahovala do Miami na Floride, kde aj býva, ale niekoľko rokov žila aj v Nemecku. Okrem herectva je aj tvárou kozmetických firiem Garnier a Maybelline New York pre Latinskú Ameriku a pre Maybelline je aj hovorkyňou.
Danna ako sama hovorí má cit pre rodinu, rada študuje a učí sa nové veci a vkladá lásku do všetkého čo robí.
kého čo robí.

Filmografia:
Un Gancho al corazón (2008) .... Valentina "La Monita" Lopéz
La Traición (2008) .... Soledad de Obregón
Decisiones - Mecanismo ilusión (2007) .... Francisca
Corazón partido (2005) .... Aura Echarri
Te voy a enseñar a querer (2004) .... Diana Maria Rivera
Autentico Rodrigo Leal (2004)
Pasión de gavilanes (2003) .... Norma Elizondo de Escandón
Lo que callamos las mujeres (Vivir Así 2002) .... Lety
La Revancha (2000) .... Soledad Santander
Háblame de amor (1999) .... Julia / Jimena
Perro amor (1998) .... Sofía Santana
Al norte del corazón (1997) .... Eloísa
El Día es hoy (1996)
Victoria (1995) .... Victoria
Café con aroma de mujer (1994) .... Marcela Vallejo Cortez
La Otra Raya del Tigre
Sida...Cadena Mortal
La Taxista
Seres Queridos
Primos
La casa de dos palmas
Setenta Veces Siete
La Fuerza del amor
Zarabanda
Que no le pase a usted
Azúcar
Solo una mujer
Al final de arcoiris
Imaginate (1987)
Noti tuti cuanti
No Culpes a la Playa

Tantas Cosas

Zdroj:

Prosím, kopíruj s :
 

Be the first one to judge this article.

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement
netAgent počítadlo od 10.8.2009free counters
Od 31.8.2009




Image and video hosting by TinyPic

twitstamp.comtwitstamp.com